Spring til indhold

Reklamation

Reklamation og brugtbilsforsikring

Vi følger naturligvis købelovens reklamationsret.

Dog kan reklamationsret og brugtbilsforsikring ikke sammenlignes. Hos Skive Bilsalg kan du få du 12 måneders 100% Autotjek brugtbilsforsikring, når du køber din bil hos os. Du kan tilkøbe op til 36 måneders brugtbilsforsikring.

» Se dine muligheder for brugtbilsforsikring

Reklamationsretten dækker kun mangler, som var til stede på leveringstidspunktet, og som er udover det forventelige. Reklamationsretten fungerer således, at mangler, der konstateres inden for de første 12 måneder efter levering, formodes at have været til stede på leveringstidspunktet, medmindre sælger kan sandsynliggøre noget andet. Det kaldes formodningsreglen/formodningsperioden.

Den resterende tid af den to år lange reklamationsfrist (efter formodningsperioden) er det forbrugeren, der skal bevise, at der er en mangel, og at årsagen til manglen var til stede, da bilen blev leveret.

Men for at sikre os at du bliver klædt bedst muligt på ved købet af deres nye drømmebil fra Skive Bilsalg. Det kan være vores forsikringer og finansieringsmuligheder til bilen, så du ikke skal være bange for at vi har overset eller mangler noget når du kører her fra med din nye bil.

Læs mere om regler og rettigheder på forbrug.dk.
Reklamation, brugtbilsforsikring, Skive Bilsalg, køb brugte biler, brugte biler